Project- en printbegeleiding

Printleverancier. Projectbegeleider. Adviseur. Ontwerper. Monteur. Dat zijn wij. Meedenken met onze klanten en een waardevol product afleveren, daar werken we voor. VDK Print Support biedt u een totaal pakket van project- en printbegeleiding voor al uw visuele in- en outdoor concepten. Wij zijn uw partner bij elke stap in het proces; van het eerste adviesgesprek tot de montage van uw product. Aan u de keuze, wanneer u instapt. Staat u aan het begin van het project en heeft u behoefte aan advies over uw product of wilt u begeleiding bij het ontwerp? Wij denken met plezier met u mee. Wilt u gelijk een product bestellen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

Meer aandacht voor de klant

Als klant zit u niet te wachten op een lastig verloop van uw project. En, om eerlijk te zijn, wij ook niet. Wij geloven er dan ook in om op een transparante manier met onze klanten te communiceren en informeel samen te werken. Uw wensen staan op nummer één en samen met u kijken we graag hoe we die wensen waar kunnen maken. We werken hard en doelgericht, zodat uw zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met een duidelijke visie pakken we uw project enthousiast op en verzorgen we een goed eindproduct.

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als het op uw productwensen aankomt, denken wij graag out of the box. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak (sinds 2009 zelfstandig) hebben we een veelzijdig productaanbod ontwikkeld. Wat betekent dat voor u? Het betekent dat u voor een grote diversiteit aan printwensen bij ons aan het juiste adres bent.

Staat u binnenkort bijvoorbeeld op een beurs en wilt u uw organisatie de juiste uitstraling geven d.m.v. banners, beurswanden of POS-items? Zoekt u een frisse, nieuwe presentatie van uw logo of uw locatie? Denkt u dan eens aan vlaggen, spandoeken of raam-/vloerstickers. Wilt u reclame maken of uw naamsbekendheid vergroten? Reclameborden of gevelwrapping kunnen dan voor u de oplossing zijn. U kunt ook bij ons aankloppen voor o.a. beachflags, parasols, lampenkappen of boksmatten.

Staat uw gewenste product er (nog) niet tussen of twijfelt of wij u kunnen helpen? Belt u ons gerust eens op of maak een afspraak. Dan kijken we samen verder.