De presentatie: sleutel tot een succesvol printwerk

Uw product moet opvallen, niet waar? Daarom mag een nette montage zeker niet ontbreken. Dit is namelijk essentieel voor het succes van uw printwerk. Deze laatste stap van uw project kan compleet door ons verzorgd worden. We bekijken samen welke hardware (frames, displays, presentatiewanden etc..) er (eventueel) nodig is en we zorgen voor bekwame montageteams.  

Juiste hardware voor uw product


VDK Print Support levert (wanneer noodzakelijk) de hardware die nodig is voor de montage van uw product. Denkt u aan textielframes, buizenframes, blindframes, beursframes, lichtbakken of LED-frames.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je verder.

Bekwaam en opgeleid


Dat zijn al onze montageteams. Zij zijn o.a. vaardig in het monteren van frames en banners, het wrappen van gevels, het plakken van etalagestickers, het plaatsen van reclameborden en vlaggenmasten.

Veiligheid, gezondheid, milieu


Wij vinden het erg belangrijk dat onze montageteams veilig te werk gaan en regelingen omtrent gezondheid en milieu in acht houden. Door te kiezen voor montageteams, die beschikken over een VCA-certificaat, zijn wij er van verzekerd dat de montageteams dezelfde waarden hebben.